Idrætspædagogik

IMG_7754-kopiMasser af idræt. Egne og andres træningsprogrammer. Turneringer og sportslege for lokalområdets børn. Pædagogik. Psykologi. Kost og træning… På idrætspædagogisk linje tilføres din egen glæde ved at røre dig – med udgangspunkt i sport/træning – en dybere forståelse for instruktion, pædagogik, teambuilding m.m. Du stilles overfor praktiske og konkrete opgaver med at arrangere og gennemføre træning og events med og for børn/unge. Værkstedet arbejder sammen med lokale folkeskoler, institutioner og fodboldklubben Nørrebro United.

Et ophold på idrætspædagogisk linje giver dem, der interesseret sig for fysisk aktivitet, en mulighed for at afprøve sig selv og lære noget om pædagogik, teambuilding og sundhed. Målet er at blive rustet til uddannelse eller arbejde inden for idræt og det pædagogiske område – og/eller aktiv deltagelse i foreningslivet.

Den idrætspædagogiske linje ledes af David Ottesen, der bl.a. er læreruddannet, tidligere ungevejleder og UEFA-certificeret fodboldtræner.

IMG_7828-kopi

 

Idrætspædagogisk værksted har lokaler i Husumgade 44, gården. Hvis du er nysgerrig, så kig forbi onsdage kl. 9.30.

Se realkompetencetavlen for idrætspædagogisk linje her: realpaedidraet

Lukket for kommentarer.